Marketingul afiliat este o forma de marketing online care se bazeaza pe modele de plata pe performanta si Cost Pe Actiune (CPA). In marketingul afiliat, un comerciant denumit si advertiser rasplateste unul sau mai multi afiliati (publisher) pentru fiecare actiune efectuata pe site-ul sau. O actiune rasplatita este o vinzare, lead, sau orice alta actiune prestabilita In cadrul programului de afiliere de catre comerciant. Astfel, marketingul afiliat se mai gaseste denumit ca marketing bazat pe performanta, IntrucIt el nu include actiuni de genul Cost Pe Click (CPC) sau Cost Pe Mia de afisari (CPM).

Marketingul afiliat se suprapune Intr-o oarecare masura cu alte metode de internet-marketing, deoarece afiliatii utilizeaza metode regulate de publicitate. Aceste metode includ optimizari In motoare de cautare, marketing prin cautari platite In motoarele de cautare, e-mail marketing, si publicitate prin afisarea de bannere. Pe de alta parte afiliatii, uneori utilizeaza metode neagreate de promovare.

Marketingul afiliat, utilizeaza un site pentru a trimite trafic pe altul, este o forma a marketingului online, care In mod frecvent este desconsiderata de comercianti. Cu toate ca motoarele de cautare, e-mail-urile si RSS capteaza o atentie mai mare din partea comerciantilor online fata de marketingul afiliat, membrii afiliati continua sa joace un rol semnificant In strategiile de vInzari online.

De ce sa devii afiliat MondusNatura.ro ?
– oferim un comision de 5% pentru fiecare comanda valida inregistrata si o recurenta de 30 zile
– bonusuri periodice in functie de performante
– plata rapida a comisioanelor in doar 5-10 zile calendaristice
– comunicare prompta a promotiilor si noutatilor
– deschidere la propuneri si solicitari din partea afiliatilor
Inscrie-te in reteaua Program Afiliere 2Performant Mondus Natura pentru a avea acces la instrumentele de promovare MondusNatura.ro si incepe sa castigi bani online!

Documentatie:
Ce insemna marketingul afiliat?
Ghidul afiliatului in platforma 2Performant
Citeste mai multe despre marketingul afiliat prin platforma 2performant