Bucura-te de darul naturii

Misiunea noastra

Mondus Natura nu este doar magazinul tau de produse bio si naturiste. De dragul tau si al sanatatii tale, ne dorim mai mult.

Misiunea noastra este sa incurajam un stil de viata sanatos, atat prin produsele pe care le propunem, cat si prin consilierea pe care o oferim in magazinul nostru fizic sau online, in postari sau articole de specialitate.

Credem ca a fi in armonie cu natura nu inseamna doar sa consumi alimente bio sau sa folosesti produse din surse sustenabile, ci sa o si protejezi si sa actionezi in mod responsabil.

Monica Siserman – CEO

Evolutia noastra

Povestea noastra a inceput in urma cu peste 10 ani. Primii nostri clienti isi amintesc probabil de farmacia naturista careia i-au trecut pragul.

In timp, am castigat experienta, am incercat sa tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu si sa privim relatia cu clientii nostri dintr-o alta perspectiva. Ei, sanatatea si starea lor de bine sunt in centrul preocuparilor noastre.

Produsele noastre

Alimente, suplimente alimentare, cosmetice sau produse de ingrijire a casei sunt principale categorii din oferta noastra.

Toate sunt produse naturale sau organice. Ne-am selectionat cu atentie furnizorii pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta ca si consumator. Calitatea produselor si a serviciilor te va face sa revii cu placere in magazinul nostru. Suntem convinsi ca vei deveni un client fidel inca de la prima achizitie.