Bulgur bio Davert. Bulgur este o specialitate orientala facuta din grâu dur si este ideala ca garnitura, în caserole, supe, salate sau deserturi. Bulgur este originar din Orientul Mijlociu. Bulgurul a fost, de asemenea, popular în Africa de Nord de secole. Cu bulgur, pot fi facute diverse feluri de mâncare. Pentru a face Bulgurul Davert, grâul dur este înmuiat si apoi fiert cu foarte putina apa timp de aproximativ 2 ore. Se usuca apoi la aer si se toaca, ingredientele valoroase sunt pastrate în mare parte în acest proces.Origine si calitateProdus organic daSigiliul de stat Bio-Siegel, Bio-Logo UECorp de control ecologic DE-ÖKO-001Alte criterii de calitate si etichete societatea vegana, Interseroh – facuta pentru reciclare
Grau dur. 100% provine din agricultura ecologica.
Alergeni urme:
fructe cu coaja tare, susan
Informatii nutritionale:
- kj: 1447
- kcal: 342
- grasimi: 1.5g
- acizi_grasi_saturati: 0.3g
- glucide: 66.8g
- zaharuri: 2.0g
- fibre: 9.6g
- proteine: 10.6g
- sare: 0.06g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.