Mod de preparare Se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala la temperatura camerei si 75 ml ulei vegetal intr-un castron apoi se amesteca aproximativ 2 minute cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Pre-ungeti tava folosita avand lungimea de 20 cm cu ulei vegetal, dupa care umpleti tava cu ajutorul unei spatule. Pre-incalziti cuptorul la 180 C si asezati tava pe ultima sina, dupa care lasati amestecul 45-55 minute la copt. Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului, daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. Aroma se amesteca cu o lingura de apa la temperatura camerei, apoi se toarna deasupra chechului cald.
Amestec de copt faina de orez*, zahar de trestie*, amidon de porumb*, gris de orez*, faina de porumb*, praf de copt* amidon de tapioca*, agent de crestere*, carbonat de sodiu; acidifianti tartrat de potasiu, pulbere de suc de lamaie*, agent de ingrosare guma de guar*, faina de lupin dulce*, ingrosator faina de roscove*; 1,4% pulbere de suc de lamaie*suc de lamaie*, maltodextrina, 0,4% coaja de lamaie, sare, <0,1% ulei de lamaie*, emulgator lecitina* floarea soarelui*.Ingrediente aroma zahar* pudra, 0,1% ulei de lamaie.*provin din agricultura ecologica.
Alergeni:
Lupin
Informatii nutritionale:
- kj: 1525
- kcal: 363
- grasimi: 12g
- acizi_grasi_saturati: 1,0g
- glucide: 60g
- zaharuri: 29g
- fibre: 2,0g
- proteine: 2,8g
- sare: 0,48g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.