Mod de preparare se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala la temperatura camerei si 75ml ulei vegetal intr-un castron si se amesteca aproximativ 2 minute cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Cu ajutorul unei spatule se adauga 23 din continut in tava avand lungimea de 20 cm pre-unsa cu ulei vegetal. Intr-un alt castron se amesteca 4 linguri de apa impreuna cu cacao, iar apoi continutul obtinut se adauga inauntrul amestecului initial si se rasuceste cu o furculita pentru a obtine forma spiralei. Preincalziti cuptorul la 180 C si coaceti pe sina inferioara timp de 45-55 minute. Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului, daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. La final, lasati produsul inca 15 minute in forma de coacere, dupa care rasturnati-l pentru a se putea racii.
Ingrediente pentru amestecul de copt faina de orez*, zahar de trestie*, amidon de porumb*, faina de cocos*, gris de orez*, praf de copt* amidon de tapioca*, agent de crestere*, carbonat de sodiu; acidulanti tartrat de potasiu, pulbere de suc de lamaie*, agent de ingrosare guma de guar*, faina de lupin dulce*, ingrosator faina de roscove*; acidifiant tartrat de potasiu; sare; emulgator lecitina* floarea soarelui*.Ingrediente plic aroma cacao*.*provin din agricultura ecologica.
Alergeni:
Lupin
Informatii nutritionale:
- kj: 1531
- kcal: 365
- grasimi: 14
- acizi_grasi_saturati: 1,8g
- glucide: 55g
- zaharuri: 24g
- fibre: 3,4g
- proteine: 4,0g
- sare: 0,43g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.