Pesmetul de spelta bio, cunoscut si în afara Saxoniei de Jos, are o singura origine si contine doar spelta, drojdie si un vârf de sare. Pentru a garanta libertatea de grâu, pâinea extra-speltata se coace si se sfarâma. Pesmetul de spelt este ideal pentru prepararea carnii si legumelor si ca topping pentru branzaturi. Pentru acest pesmet folosim doar spelta cultivata organic. Radacinile Bauckhof Mühle dateaza din 1932, când Eduard Bauck si-a transformat ferma în agricultura biodinamica – DEMETER. Când s-au deschis primele magazine ecologice în 1969, el si alti fermieri Demeter au fondat o companie pentru prelucrarea si comercializarea cerealelor organice. Astazi prelucram si comercializam o gama larga de produse din cereale pentru a atrage cât mai multi oameni posibil despre alimentele ecologice si pentru a asigura astfel cât mai mult spatiu posibil pentru agricultura ecologica. GeneralFara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali. Indulcire neindulcit Origine si calitateTara Regiunea de origine Ingrediente principale Diferite tariProdus organic daPonderea ingredientelor organice 100% organicSigiliul de stat Bio-Siegel, Bio-Logo UEAdaugarea la tara a siglei UE Agricultura UEOrganismul de inspectie organica DE-ÖKO-007Ce standard este îndeplinit Standardul CEE 8342007Alte criterii de calitate si etichete societatea vegana
faina de spelta tip 630 * 98%, sare, drojdie *. *provin din agricultura ecologica certificata
Alergeni:
spelta
Alergeni urme:
cereale care contin gluten, fructe cu coaja tare/nuci, susan
Informatii nutritionale:
- kj: 1439
- kcal: 339
- grasimi: 1,3g
- acizi_grasi_saturati: 0,2g
- glucide: 68g
- zaharuri: 0,8g
- fibre: 3,7g
- proteine: 13g
- sare: 1,4g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.