Pâine facuta din 90% spelta bio si 10% secara ecologica. Specialitatea de pâine integrala, obtinuta din cereale integrale proaspat macinate si maia naturala, o experienta de gust foarte speciala. Vechea specie de cereale este în multe cazuri alegerea potrivita. PEMA utilizeaza numai spelta valoroasa din agricultura ecologica. Pâinea de spelt bio Frankenkorn este o specialitate de pâine integrala, facuta din ingredienteintegrale proaspat macinate si aluat natural, o experienta gustativa foarte speciala. În multe cazuri, spelta este alegerea potrivita atunci când vine vorba de o valoare nutritiva ridicata si de o buna digestibilitate. Propulsor drojdie, aluat natural Origine si calitateTara Regiunea de origine Ingrediente principale Germania, FrantaTara de procesare GermaniaProdus organic daSigiliul de stat Sigla organica a UEAdaugarea la tara a siglei UE Agricultura germanaOrganismul de inspectie organica DE-ÖKO-001
spelta*55% spelta* integrala proaspat macinata 51%, faina integral din spelta* 4%, apa, secara* integrala proaspat macinata 6%, maia, drojdie*, sare de mare.*provine din agricultura ecologica certificata
Alergeni:
spelta, secara
Alergeni urme:
lupine dulci
Informatii nutritionale:
- kj: 883
- kcal: 209
- grasimi: 1,7g
- acizi_grasi_saturati: 0,2g
- glucide: 38g
- zaharuri: 2,8g
- fibre: 7,1g
- proteine: 6,2g
- sare: 0,85g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.