Un mic dejun clasic, disponibil in versiunea organica si fara gluten!
Painea prajita de orez fara gluten: usoara si crocanta, isi mentine prospetimea si friabilitatea datorita portiilor unice de cate 2 felii fiecare.
Reteta produsa cu ulei de floarea soarelui este disponibila in doua variante: naturala sau cu faina integrala imbogatita cu seminte de in, floarea-soarelui si quinoa.
Gustoasa si crocanta, un snack bio pentru orice moment al zilei!
Continut: 12 pachete individuale a cate 2 felii de paine prajita
Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez 19,5%, drojdie: Saccharomyces cerevisiae, faina de quinoa, ulei de floarea soarelui 3%, fulgi de porumb, seminte de in, proteina de mazare, fibre de psilium(Plantago psyllium), sirop de orez 2%, agent de ingrosare: guma de xantan si guma de guar, sare.
Produs garantat fara gluten. Poate contine urme de oua, lapte, fructe oleaginoase, susan, mustar si soia.
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat ferit de caldura si lumina.
Fabricat: Italia.
Certificator: Bioagricert.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.