In functie de tipul de paste, in Italia se foloseste graul dur bio copt la soare sau emmer ecologic. In primul rand, boabele sunt macinate cu grija în gris. Apoi grisul este amestecat cu apa cristalina si presat prin matrita corespunzatoare. Ori de cate ori este posibil, pentru pastele premium organice sunt folosite numai matrici de bronz. Acestea asigura o suprafata mai aspra decat forma conventionala – astfel încât deliciosul sos se lipeste mai tarziu deosebit de bine. Toti acesti factori asigura proprietati bune de gatit si muscatura perfecta al dente a delicateselor cu spaghete Byodo.
Ingredinte : gris din grau* dur. *provin din agricultura ecologica
Alergeni: grau
Alergeni urme: ou, soia, mustar, moluste
Informatii nutritionale:
- kj: 1489
- kcal: 351
- grasimi: 1.5g
- acizi_grasi_saturati: 0.4g
- glucide: 72g
- zaharuri: 4.3g
- fibre: 3.0g
- proteine: 11g
- sare: 0.01g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.