Amestecul de aluat de pizza contine 300g mix de faina de pizza, suficient pentru 2 pizza x 28 cm ø sau 1 tava de copt 30 x 40 cm.1.
Preparare:
Amestecati continutul amestecului de copt cu 20ml ulei si 250ml apa calduta si se proceseaza cu un tel de aluat timp de aproximativ 2 minute. Apoi framantati din nou aluatul cu mana si modelati-i o bila. Puneti-l intr-un bol de amestecare într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu o carpa umeda. Dupa timpul de odihna, intindeti aluatul cu sucitorul pe o suprafata de lucru bine fainata. Se aseaza pe 2 foi de copt rotunde ø 28 cm unse cu unt sau se trage pe o tava patrata 30 x 40 cm tapetata cu hartie de copt.
Sfat: Pentru o pizza foarte usoara, mai lasati aluatul sa se odihneasca inca 30-45 de minute. Apoi, intindeti uniform baza de pizza cu sos de rosii sau piure si acoperiti-o dupa cum doriti. 2. Coacerea fie preincalziti cuptorul la 200°C si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 20 de minute sau preincalziti la 225 grade Celsius caldura sus-jos si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 25 de minute.
Ingrediente:
Faina integrala de orez, amidon de cartof, faina de orez 11%, faina de mei incoltit, praf de copt, amidon de tapioca, agent de crestere carbonat de sodiu, acidifiant tartrat de potasiu, praf de suc de lamaie, agent de ingrosare guma de guar, drojdie uscata, maia din extract de quinoa, produse de moara din orez, proteine de in, sare, faina de seminte de chia ( Salvia hispanica ), faina de seminte de in, tarate de psyllium, fibre de morcov, agent de ingrosare guma de roscove, guma de guar.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.