Ingrediente:
Boabe de fasole Mung.
Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica.
Descriere:
Fasolea Mung este usor dulce la gust si are nevoie de un timp scurt de inmuiere de numai 1-2 ore. Fasolea este deosebit de populara in bucataria asiatica pentru mancarurile wok. In India, fasolea Mung este una dintre alimentele de baza. Fasolea Mung este usor dulceaga in aroma.
Preparare:
Se inmoaie fasolea timp de 1-2 ore si apoi se spala cu apa curata. Gatiti 1 cana de fasole cu 3 cani de apa timp de aproximativ 30 de minute la temperaturi scazute. Sarati numai dupa gatit.
Intrebuintare:
La fierturi si mancaruri asiatice; pentru salate si bufet rece.
Valori nutritive/100g:
valoare energetica: 304 kcal
grasimi: 1,20g
acizi grasi saturati: 0,30g
glucide: 41,5g
zaharuri: 3,1g
fibre: 17,3g
proteine: 23,10g
sare: <0,023g
Greutate:
500g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.