Semintele de fasole Mung bio au o aroma dulce de nuca. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta – si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local UtilizareIn spatele germenilor de soia cunoscuti din bucatele asiatice se gasesc adesea seminte de boabe incoltite, ideale pentru mancarurile wok, salate si in ambalaje. Nota de pregatireClatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 2 linguri de seminte pentru fiecare paharrecipient. Se inmoaie timp de 12 ore. Apa de doua ori pe zi si se recolteaza dupa 3-5 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Seminte de fasole Mung * Vigna radiata.*provin din agricultura ecologica certificata
Alergeni urme:
gluten, mustar
Informatii nutritionale:
- kj: 143
- kcal: 35
- grasimi: 0,30
- acizi_grasi_saturati: 0,08g
- glucide: 1,8g
- zaharuri: 1,0g
- fibre: 5,9g
- proteine: 3,20g
- sare: <0,015g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.