Samanta de rucola bio are un gust condimentat, cu o usoara tenta picanta si ofera un gust mediteranean in bucatarie. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta – si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local Caracteristici specialeSe cultiva in pamant, nu sunt potrivite pentru borcanul germinator. Utilizareideal ca topping pentru salate, pe pâine, pentru supe si branza crema Nota de pregatireClatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 1 lingurita de seminte per strat. Imbibarea nu este necesara. Se uda o data pe zi si se recolteaza dupa 4-6 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Seminte de rucola * rucola coltivata.*provin din agricultura ecologica certificata
Alergeni urme:
gluten si mustar
Informatii nutritionale:
- kj: 87
- kcal: 21
- grasimi: 0,20g
- acizi_grasi_saturati: 0,00g
- glucide: 2,0g
- zaharuri: 0,0g
- fibre: 1,5g
- proteine: 2,00g
- sare: <0,100g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.